Om meg

I MOMENT organisasjon og ledelse jobber jeg med ledelse, organisasjonsutvikling og påvirkningsarbeid.

Jeg har ansvar for å følge opp vårt helt spesielle tilbud til medlemsorganisasjoner, politiske organisasjoner og NGOer.

Jeg kan bidra med individuell lederveiledning, styrestøtte, ledergruppestøtte, organisasjonsutvikling, analyse og strategiutvikling samt hjelp til å få gjennomslag i samfunnet.

Ta gjerne kontakt for å høre mer, for å drøfte utfordringer dere står i din organisasjon eller utviklingsområder dere vurderer å søke hjelp til å skape prosess rundt. 

Litt om min bakgrunn

I 12 år har jeg drevet fulltid med ledelse, samfunnsanalyse, politisk analyse, personanalyse og operativ politisk påvirkning med utgangspunkt i min rolle som toppleder i Norsk psykologforening.

I tillegg har jeg vært visepresident i The international union for psychological science (IUPsyS) styremedlem i European Federation of Psychologists’ Associations (EFPA), og jeg sitter i styret i Akademikerne og er styreleder i Rådet for psykisk helse.

Mitt arbeid er inspirert av psykologisk kunnskap om hvordan tanker og følelser påvirker atferd, og på beslutnigspsykologi. Dette har jeg snakket om i mange innlegg både i inn og utland (se oversikt over foredrag her)

Min kjernekompetanse
Ledelse, selvledelse, rolleforståelse, balansere fremoverlenthet og tålmodighet, prioritering, relasjon, tillit, etikk, analyse, dilemmaer, se sammenhenger, motivasjon, makt, skape mening, gjøre folk som kan ting bedre enn meg enda bedre på det de gjør, forankring, transparens, strategiprosesser (også omsatt i handling), måldefinering, arbeidsflyt, beslutningstaking, styreledelse/styredrift, påvirkning, langsiktig strategisk samfunnsendringsarbeid, organisasjonsutvikling

Politiske organisasjoner, NGOer, medlemsorganisasjoner, internasjonale organisasjoner

Formidling, synlighet, kommunikasjon (ekstern/intern), media

Min generelle kompetanse
Psykologi, «klienten som ekspert på seg selv», normalisering, finne ressurser/restkompetanse, systemer, teknologi, samfunn, politikk, lobbyvirksomhet, nettverksbygging, konverteringskompetanse, kreativitet, ideskaper

Mine interesser
Samfunn, arbeidsliv, organisasjoner, systemer, psykologi, filosofi, historie, politikk, teknologi, klima, familie, venner.

Skape endring, balanse

Forøvrig

Som klinisk psykologspesialist var mine hovedklienter personer med alvorlig rusavhengighet, personer med psykosediagnoser, med alvorlig angst og depresjon, seksuelle identitetsutfordringer og generelle psykologisk plager.

Jeg er utdannet ved Universitetet i Oslo. Har i tillegg til psykologutdanningen mellomfag i statsvitenskap, og har vært operativ offiser i marinen. Jeg er født i Oslo i 1968.

Jeg er pappa til Neo og gift med Kenneth.

IMG_2844

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s