Om meg

Jeg har en sterk lidenskap for å bidra til endring. Jeg er nysgjerrig, fremoverlent og tålmodig. Jeg har lang erfaring med politisk påvirkning, ledelse, kommunikasjon og organisasjonsutvikling, med gode resultater å vise til på alle områdene.

I 12 år har jeg drevet fulltid med samfunnsanalyse, politisk analyse, personanalyse og operativ politisk påvirkning med utgangspunkt i min rolle som president i Norsk psykologforening.

I tillegg har jeg vært visepresident i The international union for psychological science (IUPsyS) styremedlem i European Federation of Psychologists’ Associations (EFPA), og jeg sitter i styret i Akademikerne og er styreleder i Rådet for psykisk helse.

Min erfaring er at forandring kan skje i alle individer, grupper arbeidsmiljøer eller i samfunnet så lenge vi tar hensyn til at vi er mennesker; med tanker og følelser. Og at vår atferd styres vel så mye av magefølelser som at logikk og tenkning. Mitt arbeid er inspirert av psykologisk kunnskap om hvordan tanker og følelser påvirker atferd, og på beslutnigspsykologi. Dette har jeg snakket om i mange innlegg både i inn og utland (se oversikt over foredrag her)

I slutten av 2019 går jeg av som president i Norsk psykologforening, og jeg ser etter nye spennende utfordringer.

Ting jeg kan bidra med

Samfunnspåvirkning
samfunnsanalyse, politisk analyse, individanalyse , planlegging av påvirkning og lobbyvirksomhet 

Organisasjonsutvikling
organiasasjonsanalyse, ledelsesanalyse, strategiprosesser, måldefinering, arbeidsflyt, roller, beslutningstaking, styreledelse

Individuell utvikling
realsjonskompetanse, rolleforetåelse, motivasjon,  stressreduksjon, karriereskifter, personlige konflikter, psykiske utfordringer

Styre/lederstøtte
direkte styredeltakelse eller deltakelse inn i ledergruppe som støttefunksjon over lengre tid

Forøvrig

Som klinisk psykologspesialist var mine hovedklienter personer med alvorlig rusavhengighet, personer med psykosediagnoser, med alvorlig angst og depresjon, seksuelle identitetsutfordringer og generelle psykologisk plager.

Jeg er utdannet ved Universitetet i Oslo. Har i tillegg til psykologutdanningen mellomfag i statsvitenskap, og har vært operativ offiser i marinen. Jeg er født i Oslo i 1968.

Jeg er pappa til Neo og gift med Kenneth.

IMG_2844

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s