Om meg

Det å bidra til endring hos individer, organisasjoner, i systemer og i samfunnet slik at verden endres til et bedre sted å leve for alle er min drivkraft.

Jeg jobber som sjefpsykolog i forsikringsselskapet Euro Accident og har der ansvar for utvikle og lede selskapets psykisk helse virksomhet. Mitt mål å bidra til at folk står opp motivert, er inspirerte på jobb og kommer hjem tilfreds. Med overskudd til et godt og meningsfult privatliv.  

Vi er gjerne partnere med bedrifter, offentlige etater og organisasjoner for å sammen skape holdbare medarbeidere.

Litt om min bakgrunn

I 12 år har jeg drevet fulltid med ledelse, samfunnsanalyse, politisk analyse, personanalyse og operativ politisk påvirkning med utgangspunkt i min rolle som toppleder i Norsk psykologforening.

I tillegg har jeg vært visepresident i The international union for psychological science (IUPsyS) styremedlem i European Federation of Psychologists’ Associations (EFPA), og jeg sitter i styret i Akademikerne og er styreleder i Rådet for psykisk helse.

Jeg er psykologspesialist innen klinisk psykologi for voksne og har tidligere jobbet bredt med ulike psykiske lidelser på poliklinikk, akuttpost, innen rusfeltet, med psykoser og med LHBT utfordringer.

Jeg jobbet etter min tid i Psykologforeningen i Moment organisasjon og ledelse før jeg begynte i Euro Accident. I Moment jobbet jeg i hovedsak med individuell veiledning av medarbeidere og ledere med jobb- eller livsstressbelastninger.

Jeg er utdannet ved Universitetet i Oslo. Har i tillegg til psykologutdanningen mellomfag i statsvitenskap, og har vært operativ offiser i marinen. Jeg er født i Oslo i 1968.

Jeg er pappa til Neo og gift med Kenneth.

IMG_2844

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s